Gooisch Goedt werkt samen met Verhuisservice Het Gooi uit Blaricum.

Zoekt u een bedrijf dat uw verhuizing regelt of uw woning ontruimt en bezemschoon oplevert? Bel, Verhuisservice Het Gooi. Op efficiënte en respectvolle wijze dragen wij zorg voor verhuizingen, boedelruiming en woningontruiming. Op de afgesproken datum wordt de woning bezemschoon oplevering en is deze verhuur- of verkoopklaar. Tot onze dienstverlening behoren: 

  • Begeleiden en uitvoeren van verhuizingen

  • Gedeeltelijke of totale woningontruiming

  • Spoedontruimingen 

  • Gerechtelijke ontruimingen 

  • Tijdelijke boedelopslag

  • Het verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden

  • Administratieve- / postverhuisservice 

  • Aanhangwagen verhuur

Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen

De full service dienstverlening van Verhuisservice Het Gooi richt zich met name op het begeleiden en het uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen. Deze specialisatie heeft alles te maken met onze achtergrond. Alle medewerkers van Woningontruiming het Gooi werken of hebben ervaring in de ouderenzorg. Wij weten hierdoor als geen ander wat er allemaal komt kijken wanneer de keus gemaakt is om van thuis naar een verzorgings- of verpleeghuis te verhuizen. Op respectvolle wijze ondersteunen wij het mentale, fysieke en indien gewenst het administratieve proces. Onze maatwerk dienstverlening heeft ertoe geleid dat Woningontruiming Het Gooi zich in korte tijd heeft weten te ontwikkelen tot een ervaren organisatie in het ontruimen van panden en het (tijdelijk) opslaan van inboedels.

Maatwerk tot aan full service

Verhuisservice het Gooi is een ervaren organisatie voor het deels of volledig ontruimen van particuliere woningen en bedrijfspanden. Wij bieden onze opdrachtgevers maatwerk van boedelruiming tot een full service dienstverlening. Kiest u voor onze full service dan wordt het pand volledig leeggehaald, inclusief stoffering, gordijnrails, enz. Voor een volledig verkoop- of verhuurbare oplevering dragen wij zorg voor kleine herstelwerkzaamheden in het pand. Gaat het om een verhuizing dan kunnen we desgewenst de nieuwe woning (helpen) inrichten. Ook kunnen we zorgdragen voor tijdelijke boedelopslag en een administratieve verhuisservice verzorgen. Hiermee worden contacten op de hoogte gebracht van de verhuizing, meterstanden doorgegeven en worden eventuele verzekeringen en abonnementen tijdig gewijzigd of opgezegd. 

Waarom kiezen voor Verhuisservice Het Gooi?

Elke boedelruiming is anders. Bij een verhuizing van senioren naar een nieuw thuis spelen andere emoties, en misschien zelfs zorgen, dan bij een gedwongen boedelruiming die wij uitvoeren voor een gerechtsdeurwaarder. En ook een woningruiming na het overlijden van de bewoner of bewoonster vraagt om een eigen aanpak en begeleiding. Startpunt van onze dienstverlening is daarom altijd het in kaart brengen van de huidige en de gewenste situatie. We nemen hierbij de rol aan van adviseur. Elke cliënt mag rekenen en steunen op onze professionele houding en ruime ervaring. Met Verhuisservice Het Gooi kiest u voor maatwerk, professionaliteit, betrouwbaarheid en behulpzaamheid bij het ontruimen van woningen en panden in Het Gooi.

Voor meer info en contactgegevens verwijzen wij u naar onze website verhuisservice-hetgooi.nl